Copyright © All Rights Reserved websitebouwen4you.nl

Er is niets zo puur, zo onschuldig en zo kwetsbaar als een pasgeboren baby. De eerste dagen met je kindje zijn uniek, intens en bijzonder - en ze zijn voorbij vóór je er erg in hebt. Door jullie pasgeborene die eerste dagen vast te leggen op de gevoelige plaat, houd je de herinnering vast aan die eerste waardevolle momenten.

New Born fotografie

Mijn werkwijze

De dagen na je bevalling is jullie kindje nog flink aan het wennen aan zijn of haar nieuwe omgeving. Als (kersverse) ouders moeten jullie op jullie beurt nog volop wennen aan de aanwezigheid van jullie kleine wondertje. Voor de newbornshoot kom ik daarom bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving, de foto's maken. Geen gesjouw, geen gedoe voor ouders en baby. Kom je liever naar de studio, dan mag dat uiteraard ook. Waar de shoot ook plaatsvindt, in een sfeer van warmte, rust, veiligheid en geborgenheid zorg ik voor een fijne ervaring en foto's om voor eeuwig te koesteren.

De basis

De voorbereiding

Zoals bij iedere fotoshoot die ik doe, is het ook bij een newbornshoot van belang dat degene die gefotografeerd wordt, op z'n gemak is. Enkele voorbereidingen die je kunt treffen om te zorgen dat jullie kindje ontspannen is tijdens de shoot:

Onze lage prijzen!

* Foto’s op dvd worden geleverd in kleur, sepia en zwart/wit

** Bij meer dan 30 km vanaf Sint-Oedenrode word € 0,30 per km berekend.

Bart van der Aa Fotografie

Multimedia - Webdesign

Heistraat 14

5491BC Sint-Oedenrode

GSM: 06-19122185

K.v.k. 17180239

Info@bartvanderaafotografie.nl

Onze accessoires

06-19122185

Maakt het plaatje compleet!

Studiofotografie4you.nl

Websitebouwen4you.nl

Trouwfotografie4you.nl

 

Studio Fotografie
Contact
Cadeaubonnen

New

Born